Kursdatum:

12-15 MARS, kl. 9-16, STOCKHOLM
Manikyrist & Gel Polish kurs

ANMÄL DIG NU

 

 

Anmäl dig nu och delbetala din utbildning!


Bor du utanför Stockholm hjälper vi dig gärna med boende. Vi samarbetar med Elite Plaza Hotel. Gångavstånd till både Salong Linda Vista och Stureplan. Här kan du njuta av sköna sängar och en härlig hotellfrukost. Du kan välja att delbetala eller ta det direkt på faktura.

Kontakta oss för priser på boende 1-2 nätter på lyxiga Elite Hotel.

Behöver du hjälp med finansiering samarbetar vi med Svea WebPay. Du kan då lägga upp din utbildning på avbetalning med räntefritt upp till 12 månader. Du kan då lättare komma igång med ditt yrke och betala av i lugn och ro.

Väljer du delbetalning anger du ditt personnummer samt hur många månader du önskar betala av din utbildning på. Det görs då en kreditprövning. Du kan välja på 3, 6 eller 12 månader.
Alla alternativ är räntefria. 

Vill du ändra datum går det att göra men det måste göras minst 4 veckor innan kursstart.
Detta för att vi ska kunna göra en så bra planering som möjligt & för att göra plats åt andra elever. Observera att det är 14 dagars ångerrätt. Efter det är anmälan bindande. Ingen returrätt oavsett om betalning har skett via faktura alternativt delbetalning.
Har du skickat in din anmälan & väljer att avboka din utbildning, inom 2 veckor, tas en avgift ut på 2000kr för att täcka bl.a administrativa kostnader.

Om anmälan inkommer mindre än 2 veckor innan kursstart är det ingen ångerrätt.

Så fort din anmälan kommit in till oss, läggs du upp som kund hos Svea WebPay.
Därefter sköts all fakturering via dom.
Har du frågor gällande fakturering, kontaktar du Svea WebPays kundtjänst.

Svea WebPay Faktura:

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.
Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Sweden Nails överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.
Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Svea WebPay Delbetala:

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett konto kredit avtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du kontakta oss för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor hittar du här.

Standardiserad europeisk konsument kredit information hittar du här.

 

Obs! Vid sjukdom på kursdagar ersätts/blir det ingen återbetalning.
Vid läkarintyg försöker vi att ge plats på nästkommande kurs i mån av plast.